Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Wella Invigo Color Brilliance Blonde Shampoo - 1000ml

22% sale
Wella Wella Invigo Color Brilliance Blonde Shampoo - 1000ml
Productomschrijving
Wella Invigo Color Brilliance Blonde Shampoo - 1000ml: Wella Invigo Color Brilliance Blonde Shampoo is een uitstekende keuze voor blond haar, of het nu natuurlijk is of gekleurd. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om de levendigheid van blonde tinten te behouden en ongewenste gele tonen te neutraliseren. Met zijn unieke formule, verrijkt met violet pigmenten, zorgt deze shampoo voor een heldere, koele blonde kleur. Deze shampoo reinigt het haa...

Wella Invigo Color Brilliance Blonde Shampoo - 1000ml:

Wella Invigo Color Brilliance Blonde Shampoo is een uitstekende keuze voor blond haar, of het nu natuurlijk is of gekleurd. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om de levendigheid van blonde tinten te behouden en ongewenste gele tonen te neutraliseren. Met zijn unieke formule, verrijkt met violet pigmenten, zorgt deze shampoo voor een heldere, koele blonde kleur.

Deze shampoo reinigt het haar op milde wijze, terwijl het de kleurintensiteit versterkt en de glans verbetert. Bovendien is het verrijkt met antioxidanten die het haar beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen en vervuiling, waardoor de kleur langer behouden blijft.

Geschikt voor dagelijks gebruik, deze shampoo kan worden toegepast op zowel natuurlijk blond haar als blond haar dat is gekleurd met highlights, balayage of volledige kleuring. Voor een optimaal resultaat, breng de shampoo aan op vochtig haar, masseer zachtjes in en spoel grondig uit voor een frisse en levendige blonde kleur.

Kenmerken:

  • Neutraliseert ongewenste gele tinten voor een heldere, koele blonde kleur.
  • Versterkt de kleurintensiteit en verbetert de glans van het haar.
  • Bevat antioxidanten die het haar beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
  • Geschikt voor zowel natuurlijk blond haar als gekleurd blond haar.
  • Kan dagelijks worden gebruikt voor een frisse en levendige blonde kleur.

Wella Invigo Color Brilliance Blonde Shampoo is de perfecte oplossing om blond haar te verzorgen en de kleur levendig te houden, terwijl het ongewenste gele tonen neutraliseert voor een stralende blonde uitstraling.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking