Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0

LET OP !! Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om een order te plaatsenLET OP !! Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om een order te plaatsen

0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

LET OP !! Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om een order te plaatsenLET OP !! Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om een order te plaatsen

  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Malibu Aloe Vera After Sun Gel - 200 ml

19% sale
Malibu Malibu Aloe Vera After Sun Gel - 200 ml
Productomschrijving
Malibu Aloe Vera After Sun Gel - 200 ml Malibu Aloe Vera After Sun Gel - 200 ml biedt effectieve verzorging en verkoeling voor de huid na blootstelling aan de zon. Deze after sun gel is speciaal ontworpen om de huid te kalmeren en te hydrateren, waardoor het herstelproces wordt bevorderd en een comfortabel gevoel wordt geboden. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van dit product: Kenmerken: Aloe Vera Extract: De gel is verrijkt met natuur...

Malibu Aloe Vera After Sun Gel - 200 ml

Malibu Aloe Vera After Sun Gel - 200 ml biedt effectieve verzorging en verkoeling voor de huid na blootstelling aan de zon. Deze after sun gel is speciaal ontworpen om de huid te kalmeren en te hydrateren, waardoor het herstelproces wordt bevorderd en een comfortabel gevoel wordt geboden. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van dit product:

Kenmerken:

  • Aloe Vera Extract: De gel is verrijkt met natuurlijk Aloe Vera extract, bekend om zijn kalmerende en hydraterende eigenschappen. Aloe Vera helpt de huid te kalmeren en te herstellen na blootstelling aan de zon, waardoor roodheid en irritatie worden verminderd.

  • Verkoelend Effect: Dankzij de verkoelende werking van Aloe Vera biedt deze gel onmiddellijke verlichting voor een door de zon verbrande huid. Het verfrissende gevoel kalmeert onmiddellijk en helpt het ongemak van zonnebrand te verminderen.

  • Hydratatie: De gel hydrateert de huid intensief, waardoor uitdroging en schilfering worden voorkomen. Het houdt de huid zacht en soepel, zelfs na langdurige blootstelling aan de zon.

  • Lichte Formule: De gel heeft een lichte en niet-vette textuur die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Het laat geen plakkerig of vet residu achter, waardoor de huid fris en comfortabel aanvoelt.

  • Gemakkelijk te gebruiken: De handige pompdispenser zorgt voor een eenvoudige en hygiënische dosering van de gel. Hierdoor is het product gemakkelijk aan te brengen op de huid, zelfs op moeilijk bereikbare plekken.

  • Geschikt voor alle huidtypen: De milde formule is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het kan worden gebruikt door het hele gezin om de huid te verzorgen na een dag in de zon.

Gebruik:

  • Breng royaal aan op de huid na blootstelling aan de zon.
  • Masseer zachtjes in tot de gel volledig is geabsorbeerd.
  • Herhaal indien nodig gedurende de dag voor extra verlichting en hydratatie.

Voorzorgsmaatregelen:

  • Alleen voor uitwendig gebruik.
  • Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen, grondig spoelen met water.
  • Buiten het bereik van kinderen houden.

Met de Malibu Aloe Vera After Sun Gel - 200 ml kun je genieten van verkoeling en hydratatie na een dag in de zon. Deze gel is een must-have voor iedereen die zijn huid wil verzorgen en kalmeren na blootstelling aan de zon.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking