Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Benson Bril reparatieset - 22 dlg

24% sale
Productomschrijving
Benson Bril reparatieset - 22 dlg Een Benson bril reparatieset met 22 delen is een handig hulpmiddel om kleine reparaties aan brillen uit te voeren.  Kenmerken: Verschillende gereedschappen: De set bevat een assortiment aan gereedschappen zoals schroevendraaiers, pincetten, moersleutels, enzovoort, die specifiek zijn ontworpen voor het repareren van brillen. Variatie in onderdelen: Naast gereedschappen bevat de set ook een assortimen...

Benson Bril reparatieset - 22 dlg

Een Benson bril reparatieset met 22 delen is een handig hulpmiddel om kleine reparaties aan brillen uit te voeren. 

Kenmerken:

  1. Verschillende gereedschappen: De set bevat een assortiment aan gereedschappen zoals schroevendraaiers, pincetten, moersleutels, enzovoort, die specifiek zijn ontworpen voor het repareren van brillen.

  2. Variatie in onderdelen: Naast gereedschappen bevat de set ook een assortiment aan onderdelen zoals schroefjes, neuspads, oogkussentjes, enzovoort, die vaak nodig zijn bij het repareren of aanpassen van brillen.

  3. Compact en draagbaar: De set is vaak compact en draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen voor reparaties onderweg.

  4. Gebruiksvriendelijk: De gereedschappen en onderdelen zijn ontworpen voor gebruiksgemak, zelfs voor mensen zonder ervaring in brilreparaties.

  5. Kostenbesparend: Met een bril reparatieset kun je kleine reparaties zelf uitvoeren, waardoor je kosten bespaart die anders zouden worden besteed aan professionele reparaties of het vervangen van de bril.

Kortom, een Benson bril reparatieset met 22 delen is een handig en praktisch hulpmiddel voor het uitvoeren van kleine reparaties aan brillen, zodat je je favoriete bril kunt behouden en reparatiekosten kunt besparen.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking