Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Door Tiamo, 28 augustus 2020

Herfstweer op komt!

Herfstweer op komst!

De zomer komt langzaam tot een eind. Aan al het mooie weer komt een einde. Misschien bent u lekker een paar dagen weg geweest of bent u druk bezig geweest met de tuin op orde te krijgen en daar lekker van te genieten. Van lekker op het strand naar thuis gezellig met familie en vrienden op de bank. Thuis kunnen alle tuinmeubelen weer opgeruimd en afgedekt worden.

Zoekt u nog het juiste afdekzeil of beschermhoes? Voordeeldrogisterij heeft een groot aanbod aan afdekzeilen en beschermhoezen. We hebben een paar voor u op een rijtje gezet!

Afdekhoes Rond Zwart - 170 x 90 cm

De afdekhoezen / beschermhoezen van Progarden zijn de ideale oplossing voor een goede bescherming van uw buiten spullen. De hoezen zijn wind en regen bestendig en beschermen uw tuinmeubels, parasol of barbecue tegen de slechtste weersomstandigheden en vuil, zodat uw tuinmeubelen langer mooi blijven en u er langer van kunt genieten.

Wij raden aan uw tuinspullen droog op te slaan en niet op een vochtige ondergrond te plaatsen, omdat er dan altijd nog een risico van schimmelvorming bestaat.

Kijk bij onze andere producten voor meer maten zodat u altijd de perfecte maat heeft.

Premium Beschermhoes voor Tuinmeubelen en Kussens - 125 x 32 x 50 cm

Dit is een draagtas voor tuinmeubelen, kussens 125x32x50cm robuust. Dus makkelijk te verplaatsen. Deze beschermhoes heeft een extra sterk polyesterweefsel en is erg gemakkelijk in gebruik. Deze beschermhoes is voorzien van een versterkte rand en een goede bescherming tegen wind, slecht weer en vuil en vocht. Ook voorzien van hoogwaardige YKK-ritsen.

Redcliffs Afdekzeil Grijs - 3 x 4 meter

De Redcliffs Afdekzeil is geschikt voor meerdere doeleinden, bijvoorbeeld ter bescherming van je goederen tegen weersomstandigheden maar ook als grondzeil bij het klussen. De kleur van de dit afdekzeil is grijs.

Moet u nog de deur uit in de regen voor werk en/of andere bezigheden? Maar wilt u toch nog droog aankomen? Met het ruime aanbod van Voordeeldrogisterij die bestaat uit paraplu's tot regenjassen, blijft u beschermd tegen de regen.

Ralka Regenpak Senior Unisex - Legergroen Maat S 

Groene Heavy Duty Regenpak, Deze groene heavy duty regenpak is een mooi waterdicht pak. Het pak is voorzien van reflecterende details zodat je goed te zien bent voor u tegenliggers in slechte weersomstandigheden. De jas heeft een verborgen capuchon en heeft twee zakken aan de voorzijde. Op de rug zit een ventilatie opening zodat de jas goed ademt en je geen last hebt van een klevende jas. De broek heeft een elastische tailleband en aan de onderkant van de broekspijpen zit klittenband zodat je de pijpen smaller kunt maken. Dit regenpak is in Verschillende maten beschikbaar.

Lastpack Regenpak Blauw - Maat M

Dit Blauwe Regenpak is 100% waterdicht en winddicht. Het regenpak heeft een capuchon en aan de mouwen zitten bandjes zodat de mouwen niet omhoog kruipen en uw armen goed droog blijven. Wij hebben deze regenpakken in verschillende maten beschikbaar.

Benson Paraplu - Zwart 100 Ø

De Benson Paraplu is vrij groot. Deze paraplu is ideaal bij slecht weer. Hij is makkelijk op te bergen en dus kunt u hem eenvoudig meenemen of in de auto neerleggen. Deze paraplu kunt u gemakkelijk bestellen. De kleur van deze paraplu is Zwart.

Benson - Regenboog Paraplu

Wilt u toch wat kleur brengen in deze sombere regenachtige dagen? Deze mooie gekleurde paraplu is de oplossing. Deze regenboog paraplu is gemaakt van nylon heeft 16 panelen en heeft een houten handvat. Daarnaast heeft deze paraplu een handige klitterbandsluiting.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking